Geografiekskursjon i finever

Etter ein svært våt haust vart det tysdag 13. oktober endeleg fint ver, og klart for ekskursjon i geografi for elevane på ST.

Politisk debatt

Tysdag 1. september var elevane samla til valmøte. Politikarar frå Rødt, SV, H, SP, FrP, KrF, AP og KP stilte opp.

Vellukka bli-kjent-dag

Allereie den andre skuledagen vart den tradisjonelle bli-kjent-dagen ved vidaregåande i Vanylven arrangert på Sandviksanden.

Skulestart for skuleåret 2009 - 2010

Skulen startar for elevane onsdag 19. august kl. 08.10, og vi ønskjer alle velkomne til eit nytt skuleår. I år er det første skuleåret alle elevar i vidaregåande skule får gratis læremiddel, så du treng ikkje tenkje på innkjøp av lærebøker. Sjå oppslaget nedanfor om PC-ordninga for elevar komande skuleår.

PC-ordning for vg1-elevar skuleåret 2009-2010

Komande skuleår kan vg1-elevane velje om dei vil nytte berbar PC som fylket kjøper inn, eller motta stipend og kjøpe/nytte eigen PC.

MONSIADEN

Like før påske fekk vi ein telefon frå sjølvaste Monsiadegeneralen, Mons Sandnes. Han lurte på om vi ville vere med å hjelpe til på ”Monsiaden” 3 juni.

Eksamen for privatistar våren 2009

I perioden 1. – 15. januar vert det opna for oppmelding for privatistar i ulike fag i vidaregåande skole og teknisk fagskole. Teoriprøver for lærlingar og praksiskandidatar må og oppmeldast i same perioden.

Nye tilbod til hausten

Neste skuleår vert det muleg å ta Vg2 i helsearbeidarfag og i produksjons- og industriteknikk ved Herøy vgs., avd. Vanylven. Dette er ordinære skuletilbod, men opplegget vert i nær samarbeid med næringslivet og kommunen.

Vellukka internasjonal dag

Internasjonal dag vart avvikla onsdag 29. oktober og fungerte i år veldig godt.

Ung kunst

Vanylven kunstlag brukte i helga kantina til salsutstilling. Tekstilkunstnaren Solfrid Norvik og biletkunstnaren Henrik Koppen var kunstnarane på denne utstillinga.