Klare for ID og OD

OD-komiteèn ved skulen er i full sving med å førebu internasjonal dag og Operasjon dagsverk Internasjonal dag er 29. oktober og Operasjon Dagsverk blir avvikla 30. oktober.

Trafikkteljing

16. og 17. oktober var elevane med på ei trafikkteljing ved ferjesambandet Årvik - Koparnes.

I stormfulle høgder

11.-12. september var studiespesialiserande (ST) på ekskursjon til Øverberg. Her var det duka for naturfag, geografi, samt kart-og kompassoppgåver. Det var ein tur full av opplevingar i frisk luft og flotte omgivnader.

Kommunebesøk

Fredag 29. august var Herøy vidaregåande skule, avd. Vanylven på besøk på rådhuset i Vanylven.

Frisk ekskursjon til Røda

Det starta måndagskvelden då alle i ST-gruppa fekk ei melding frå John Willy Klungre, geografilæraren vår. I meldinga stod det at vi måtte ha med oss gode sko, turklede og godt humør på skulen tysdag 26.august. Alle lurte på kvar vi skulle, og vi møtte nysgjerrige opp på skulen dagen etter.

Bli-kjend-dag på Sandviksanden

Fredag 22. august arrangerte Herøy vgs., avd. Vanylven Bli-kjend-dag på Sandviksanden. Det var overskya då vi kom dit, men varmt i lufta. Alle var i godt humør og såg fram til ein fin dag på sanden.

Skal du ta privatist-eksamen våren 2008?

Frå og med våren 2008 blir det innført oppmelding til privatisteksamen via internett i Møre og Romsdal. Vi vil med dette presisere at oppmeldingsfristen er 15. januar.

Juleavslutning

Det vart ei flott juleavslutning med festkledde elevar og tilsette også i år. Etter flott julemiddag som HS hadde laga til var det programinnslag av klassene. Mykje godt og morosamt program.

Juleverkstad

Det har vore vanleg med juleverkstad ein av dei siste dagane før jul dei siste åra. I år var det nest siste skuledagen før jul som vart brukt til juleverkstad. Alle elevane var innom kjøkkenet med baking, formingasaktivitetar og produksjon av lysestakar for telys på den mekaniske verkstaden.

Fagdag matematikk

Torsdag 15. november vart det endeleg fagdag matematikk. Programmet denne dagen var i liten grad "vanleg" matematikk. I staden var det lagt opp til mange ulike praktiske oppgåver for alle elevane.