Nytt skuleår

Dei tilsette ved skulen har planleggingsdagar 15. - 17. august.
Første skuledag for elevane er måndag 20. august kl. 8.10. Første skuledagen vert avslutta kl. 11.30 for elevane.

PC-stipend for elevar på Vg1

Elevar på Vg1 og Vg2 vil få utbetalt eit PC-stipend skoleåret 2007/2008. I tillegg får alle elevar på Vg2 eit utstyrsstipend frå Lånekassen.

Tur til Polen og Tyskland

Veka etter påske reiste dei fleste av elevane og 6 av dei tilsette på tur til Polen og Tyskland.

Besøk på Aasen-senteret

13.april var ei gruppe elevar og lærarar på tur til Aasensenteret i
Hovdebygda.

Kjempesjekk

I samband med næringslivsdagane overrekt ordførar Jan Helgøy i Vanylven ein sjekk på kr 20 000 til trivselstiltak for elevane. Pengane skal brukast til å finansiere elevane sin tur til Polen og Tyskland i april

Næringslivsdag på vidaregåande

1.februar hadde vi ein svært vellukka næringslivsdag på skulen. Vanylven kommune stod som arrangørar.

10.klassingane på besøk

15. januar var alle 10.klassingane frå Vanylven og nokre frå Dravlaus skule på hospiteringsdag hos oss. Alle elevane var innom i alt seks stasjonar der dei fekk små smakebitar på kva som føregår på dei tre utdanningsprogramma våre

Hospiteringsdag

Den årlege hopiteringsdagen der vi får besøk frå alle 10. klassingane i Vanylven, og frå nokre skular i Sande, vert i år arrangert måndag 15. januar. Biletet er frå hospiteringsdagen januar 2006.

Jule(bord)avslutning

Som vanleg vart skulen avslutta før jul med fint pynta bord, julemat og flott underhaldning på kantina. Eitt av høgdepunkta i underhaldniga var at vi fekk besøk av det kjende bandet Merkelappane. På biletet ser du dei to vokalistane i bandet.

Juleverkstad

Juleverkstaden har i mange år vore ein fast tradisjon ved skulen. I år var juleverkstaden tysdag 19. desember. Det er kjekt med ein annan type dag etter at tentamen er vel unnagjort. Og kva er vel meir juleverkstad enn å bruke ei hydraulisk presse i ein ekte verkstad.