Kjempesjekk

I samband med næringslivsdagane overrekt ordførar Jan Helgøy i Vanylven ein sjekk på kr 20 000 til trivselstiltak for elevane. Pengane skal brukast til å finansiere elevane sin tur til Polen og Tyskland i april

Næringslivsdag på vidaregåande

1.februar hadde vi ein svært vellukka næringslivsdag på skulen. Vanylven kommune stod som arrangørar.

10.klassingane på besøk

15. januar var alle 10.klassingane frå Vanylven og nokre frå Dravlaus skule på hospiteringsdag hos oss. Alle elevane var innom i alt seks stasjonar der dei fekk små smakebitar på kva som føregår på dei tre utdanningsprogramma våre

Hospiteringsdag

Den årlege hopiteringsdagen der vi får besøk frå alle 10. klassingane i Vanylven, og frå nokre skular i Sande, vert i år arrangert måndag 15. januar. Biletet er frå hospiteringsdagen januar 2006.

Jule(bord)avslutning

Som vanleg vart skulen avslutta før jul med fint pynta bord, julemat og flott underhaldning på kantina. Eitt av høgdepunkta i underhaldniga var at vi fekk besøk av det kjende bandet Merkelappane. På biletet ser du dei to vokalistane i bandet.

Juleverkstad

Juleverkstaden har i mange år vore ein fast tradisjon ved skulen. I år var juleverkstaden tysdag 19. desember. Det er kjekt med ein annan type dag etter at tentamen er vel unnagjort. Og kva er vel meir juleverkstad enn å bruke ei hydraulisk presse i ein ekte verkstad.

Ekskursjon til NCM på Åheim

Vi reiste på ekskursjon til NCM på Åheim for å få ei orientering om bedrifta generelt, og om dei mange yrkesgruppene som er representert.

Operasjon Dagsverk 2006

Dei fleste elevane tok del i årets aksjon, der fokus vart sett på born og unge sin situasjon i Nepal under mottoet ”Kamp for skuddsikker skole”. Elevane samla inn kr 10 550.

Geologien sin dag

Fredag 8. september reiste Vg1 studiespesialisering til Nort Cape Minerals på Åheim der det vart arrangert geologien sin dag.

Ekskursjon i friluft

ST klassa hadde torsdag kveld og fredag ein kombinert ekskursjon i kroppsøving, geografi og naturfag. Torsdag kveld var programmet å setje opp telt, sanke brennbart materiele til bål, brenne bål og ete grillmat. God stemning, sjølv om nokre fekk i seg vel mykje røyk frå bålet.