Tematur til Polen og Tyskland

Siste veka før påske var elevar på Vg1 og lærarar på tematur til Polen og Tyskland. Hovudmålet med turen var besøk i konsentrasjonsleiren Auschwitz og Stasifengselet i det tidlegare Austtyskland. I tillegg var det flotte opplevingar i den gamle kulturbyen Krakow, i saltgruva i Wieliczka og i storbyen Berlin.

Open dag for 9.-klassingane

Måndagane i veke 12 og 13 var 9.-klassingane frå Myklebust skule og Åheim skule på open dag på skulen vår. Dette er ein del av planen i faget Utdanningsval i ungdomsskulen. Målet er at elevane skal få begynne å gjere seg kjende med vidaregåande opplæring.

Frukost med fint besøk

Fredag før vinterferien starta skuledagen med frukost. Ordførar Jan Helgøy var invitert og hadde med «ein sjekk» på kr. 20.000 til den årlege studieturen til Polen og konsentrasjonsleirane i Auschwitz.

Bedriftsbesøk til Ulstein Group og Vestsink AS

Tip-elevane hadde ein innhaldsrik dag på bedriftsbesøk torsdag 10. februar.

Open dag med god stemning

Søknadsfristen til vidaregåande opplæring nærmar seg, og tysdag 25. januar var det open dag her på skulen. Om lag femti tiandeklassingar frå Vanylven var her heile dagen og var med på ulike aktivitetar knytta til programområda våre.

Søking til vidaregåande opplæring 2011-2012

Ordinær søknadsfrist til vidaregåande skule er 1.mars. Dersom du treng spesialundervisning er fristen 1. februar.

Juleavslutning for elevar og tilsette

Juleavslutning for elevar og tilsette er eitt av høgdepunkta i haustsemestret.

God jul!

Vi takkar alle for samarbeidet i 2010 og ynskjer god jul!

Juleverkstad

Fredag 17. desember var det tid for den årlege juleverkstaden.

Besøk på bedriftene Scana Volda og Vik Ørsta AS

I samband med faget prosjekt til fordjuping besøkte elvane på Vg1 TIP to bedrifter i Ørsta Volda torsdag 15. desember.