Ny avdelingsleiar ved vidaregåande skule i Vanylven

Ester Sørdal Klungre er frå 1. august tilsett som ny avdelingsleiar.

Skuletur til Krakow og Berlin

I veka etter påske reiste alle vg1-klassene på den årlege turen til Krakow i Polen og til Berlin.

Minnestund

Elevar og lærarar var måndag morgon samla til minnestund for dei to elevane Adrian Nilsen Lyngvær og Ruben Aahjem Løvold som omkom i bilulykka i Nordfjord laurdag ettermiddag.

Overnattingstur ved Vassdalsbu

Det har vorte tradisjon at elevane ved den vidaregåande skulen i Syvde får seg ei utflukt eller to i løpet av skuleåret. Med flott føre, enda flottare skiløyper og på ein dag der vêrgudane såg ut til å|vere i godt lune, låg alt til rette for at vi i ST-klassa skulle få ein kjempetur.

Søking til vidaregåande opplæring

Søknadsfristen til vidaregåande skule og opplæring i bedrift er 1. mars. Tilboda ved vår skule er:
Vg1 Teknikk og industriell produksjon
Vg1 Helse- og sosialfag
Vg1 Studiespesialisering
Vg2 Helsearbeidarfag
Vg2 Industriteknologi

Eit inspirerande møte - forfattarbesøk av Maria Parr

Fredag 29. januar var Maria Parr på besøk. Dei to klassene som fekk glede av å høyre henne, kom med strålande meldingar i etterkant:

Yrkes-og karrieredagen

Alle elevane ved skulen var på yrkesmesse og karrieredag 11.november. Første delen av dagen gjekk til Herøyhallen der næringslivet i regionen var representerte med standar.

Internasjonal dag

På grunn av hospitering av 10.-klassingane i veke 44, vart OD og Internasjonal dag flytta til torsdag 5. november i veke 45.

Hospitering av 10.-klassingar

Tysdag 27. og onsdag 28. oktober hadde vi besøk av 10.-klassingar frå ungdomsskulane i Vanylven. Dei skulle prøve ut å vere elevar på ulike utdanningsprogram i den vidaregåande skulen. Om lag 2/3 av elevkullet i 10.klasse i Vanylven valde å prøve ut eitt av våre tilbod.

Undervisning i sandkassa

Torsdag 22. oktober var elevane i ST på besøk i den enorme "sandkassa" i grusdeponiet på hamna i Syvde.